KANIWAY

KANIWAY Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kaniway. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2022 om 20:06 Ze waren snel en het eten was super lekker
29 apr 2022 om 22:13 One of my favorite places to dine in the city. Love the food and the friendly staff. Obviously nothing beats eating at the restaurant itself, but the takeout was also nice and spicy.
9 apr 2022 om 10:45 Aanrader
5 mrt 2022 om 20:46 Heerlijk eten. Let op: super pittig is echt super pittig :) Bezorging duurde wel erg lang.
27 feb 2022 om 9:29 Vorige keer was ik heel tevreden. Ditmaal was helaas het geroosterde lamsvlees te droog en hard. Rest was wel goed Bezorging was ‘s avonds veel later dan gepland, ondanks dat we ‘s middags al hadden besteld.
13 feb 2022 om 21:25 Had specifieke dieetwensen (zwanger) waar ik over gebeld werd om te kijken of ze er aan konden voldoen, echt een stapje extra. Super service en het eten was heerlijk!
29 jan 2022 om 22:56 Very authetic food from xin jiang area
25 jan 2022 om 12:17 Food was delicious, but the delivery fee is too high
17 dec 2021 om 19:23 Fantastisch. Superblij dat ik deze ontdekt heb.
20 nov 2021 om 21:16 excellent as always
17 okt 2021 om 14:26 Food was to be delivered at 5pm but never got picked up in time. Had to call up the restaurant multiple times to make sure someone would pick it up. In the end I had to go pick it up myself. Food as result was not as fresh as it could have been
23 sep 2021 om 20:29 Voor het eerst besteld. Grote porties maar het eten was heerlijk.